Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Er wordt bij ADHD dus vaak gedacht aan dat drukste jongetje in de klas. Snap ik, ik heb er een thuis. Dus ja, ik dacht aan datzelfde jongetje. Maar bij meisjes en vrouwen uit het zich dus heel anders. Dit is een reden dat er nu zoveel volwassen vrouwen de diagnose ADHD krijgen. De klachten die wij aandroegen bij de huisartsen, psychologen en andere hulpverleners, werden jarenlang weggeschoven onder andere stoornissen en ziektebeelden en werden als op zich staande problemen weggezet.
Lees verder
Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Handige tips van mij voor jou....

De één noemt het commerciële ellende, de ander gaat in diepe depressie wanneer er, voor de zoveelste keer, geen bloemetje afkon bij zijn of haar grote liefde. Er zijn mannen die er helemaal in mee gaan en volledig los gaan met de rozenblaadjes en massage olies en er zijn mannen die niet eens weten dat het überhaupt Valentijnsdag is. En dan zijn er de dames die zich, voor de gelegenheid, in een knalrood kanten gewaad hijsen én de dames die in hun snuggle onesie met een bak ijs onder een dekentje verdwijnen. Kortom, Valentijnsdag bestaat, maar niet iedereen is daar even enthousiast over.

Lees verder
Alles voor de liefde...

Alles voor de liefde...

Waarom doen we het toch? Meedoen met die commerciële ellende? Is liefde zo niet ingewikkeld genoeg? En ok, wanneer je iets ontvangt is het leven fantastisch. Maar hoe vaak heb je niet vergeefs bij de brievenbus gelegen? Hoewel er nog veel onduidelijk is over de herkomst van deze romantische dag (ik zal je niet vervelen met een 3 kantjes tellende geschiedenisles, google maar gewoon 😉) is een ding wel bewezen, er worden al honderden jaren anonieme kaartjes en bloemetjes gestuurd naar onwetende ontvangers. 

Lees verder
En toen kwam ineens die email van Rituals

En toen kwam ineens die email van Rituals

Dat was de reactie die ik nu het meeste krijg. Want hoe krijg je, als eenmansbedrijf, met een schamele 1500 volgers, een opdracht van een gigantisch bedrijf als Rituals. Ik zou graag zeggen dat ik mezelf hier gemanifesteerd heb…. Maar nee, dit kwam echt als een totale verrassing....
Lees verder
Klein maar fijn

Klein maar fijn

Waar ik die cadeaus het liefst koop? Bij kleine (online) winkels. Winkeltjes die ik bijvoorbeeld op Instagram volg en waarvan ik weet dat er iemand met hart en ziel in die zaak staat. Iemand die, net als ik, zo ongelooflijk blij wordt van iedere bestelling die binnenkomt en die dan ook met zoveel zorg en liefde inpakt en verstuurd. Want hoe fijn is het, om dat handgeschreven bedankkaartje te ontvangen in plaats van een standaard reclamefolder of alleen een kopie van de factuur. Maar er zijn zoveel meer voordelen.
Lees verder
In het zonnetje - Kaartstudio

In het zonnetje - Kaartstudio

De eerste zonnestralen zijn voor Willianne van Kaartstudio

Vanaf de eerste keer dat haar cadeaupapier onder ogen kreeg was ik verliefd. Het waren de olifantjes met ballonnetjes. Ik had inmiddels al een behoorlijke collectie cadeaupapier opgebouwd, maar deze inpakvellen waren zo anders dan anders. Dat was het begin van een enorme Kaartstudio collectie. Natuurlijk werd dat meteen het eerste merk dat ik zou gaan verkopen in mijn webshop. Inmiddels verkoop ik niet alleen haar prachtige collecties, maar bleek ze ook nog eens een hele lieve vriendin. Meer weten over Willianne? Lees snel verder!

Lees verder
Een trotse superloedermoeder!

Een trotse superloedermoeder!

Wat wisten we het toch allemaal goed. Die jaren, vóór dat we moeder werden?! Ook ik had gezworen dat er geen plastic speelgoed in huis kwam, dat mijn kind alles zou eten wat de pot schaft en dat mijn kind, in een restaurant, keurig (en stil) aan tafel zou zitten tot iedereen klaar was…. Zonder schermpje! 
Lees verder
Inpaktips van een pro

Inpaktips van een pro

Hou jij van mooi ingepakte cadeaus, maar lukt het je maar niet om je cadeaus fatsoenlijk in te pakken? Ik deel graag een paar simpele, maar effectieve tips & tricks met jou. 
Lees verder
Lastig hé, dat opvoeden 

Lastig hé, dat opvoeden 

Zacht uitgedrukt wel.... lastig. Het is de zwaarste baan ter wereld en dan nog onbetaald ook. Maar je krijgt er zoveel voor terug: grijze haren, een vies huis en heel erg slaapgebrek.  Ze zeggen niet voor niets; de beste ouders, zijn die zonder kinderen.
Lees verder
Inpakken als een baas

Inpakken als een baas

Ok, de meningen over het nut van het leuk inpakken van cadeautjes zijn verdeeld. De een vindt een mooi verpakt cadeau zonde om uit te pakken en een genot om naar te kijken. Anderen vinden het, en ik citeer letterlijk: zonde van je tijd! 
Lees verder
5 Redenen om voor altijd single te blijven*

5 Redenen om voor altijd single te blijven*

Word jij er ook niet moe van? Dat Valentijnsgeleuter? Dat zoetsappige geklets over rozen, gedichten, chocola (ok, nee chocola is leven) en kaarten. Zo leuk is de liefde vaak niet hoor. 
Lees verder
Valentijnsellende

Valentijnsellende

Waarom doen we het toch? Meedoen met die commerciële ellende? Is liefde zo niet ingewikkeld genoeg? En ok, wanneer je iets ontvangt is het leven fantastisch. Maar hoe vaak heb je niet vergeefs bij de brievenbus gelegen? 
Lees verder
17 resultaten