Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Handige tips, van mij voor jou. 

Romantisch? Of toch gewoon een kutdag

De één noemt het commerciële ellende, de ander gaat in diepe depressie wanneer er, voor de zoveelste keer, geen bloemetje afkon bij zijn of haar grote liefde. Er zijn mannen die er helemaal in mee gaan en volledig los gaan met de rozenblaadjes en massage olies en er zijn mannen die niet eens weten dat het überhaupt Valentijnsdag is. En dan zijn er de dames die zich, voor de

Valentijn

gelegenheid, in een knalrood kanten gewaad hijsen én de dames die in hun snuggle onesie met een bak ijs onder een dekentje verdwijnen. Kortom, Valentijnsdag bestaat, maar niet iedereen is daar even enthousiast over.

Hoe kom je er zonder kleerscheuren doorheen....

Om grote teleurstellingen bij de (mogelijke) partners en jezelf te voorkomen, kan het handig zijn om vooraf te bedenken hoe de ander erin staat. Een paar tips (neem ze vooral met een korrel zout, anders ben je alsnog zwaar teleurgesteld) :Valentijn

 • Ga niet helemaal op in je eigen fantasieën over hoe het zou moeten gaan.
  Jouw partner kan (waarschijnlijk) geen gedachten lezen, dus de kans is groot dat je bedrogen uit komt.
 • Wil je de liefde verklaren? Breng het met humor. Is het niet wederzijds? Dan kun je altijd nog zeggen dat het een geintje was. Stuur bijvoorbeeld een van deze hilarische kaarten. Lachen gegarandeerd…. Lachen ze niet? Dumpen, want zonder gevoel voor humor wordt het toch niets.
Valentijnskaarten

 

 • Ga je voor een meer sexy aanpak? Lees: als verrassing, naakt in een regenjas voor zijn neus staan. Zorg dan wel dat diegene alleen is. Niets zo’n grote afknapper als een paar ouders die nieuwsgierig over zijn schouder meekijken…. Of nog erger, een echtgenote waarvan hij zwoor dat hij al een jaar gescheiden was.
 • Al jaren samen? Geef het op! Verspil er geen cent aan en boek een lekker
  You suck papier
  spa dagje voor jezelf. Geloof me, 9 van de 10 partners heeft, na een aantal jaar, de populaire gedachte: dat hebben wij toch niet meer nodig. En wanneer jij dan nog denkt: wij zijn nog steeds romantisch, dus ik verras alsnog…. Dan valt het des de meer tegen wanneer de wederhelft dus weer geen bal heeft gedaan en er niet eens een kaartje af kon.
 • Wil je jullie 23ste Valentijnsdag samen nou echt niet zomaar aan je voorbij laten gaan, maar ben je wel een beetje klaar met de clichés? Geef het Fuck it list boek voor koppels. Vol met dingen die jullie samen vooral niet moeten doen. Genoeg inspiratie voor de komende 20 jaar en ook erg geschikt voor eerste hulp boek bij scheiding.
 • Ook voor de eeuwige (ongewenst) singles is er een hulp boek. Trek eens aan mijn vinger en 51 andere tips om een verpletterende eerste indruk te maken. De kans dat je er de liefde van je leven mee aan de haak slaat is klein, maar je hebt in ieder geval veel lol bij het proberen.
Valentijnscadeaus
 • Heb je je oogje laten vallen op dat lekkere ding bij de bakker, die goedlachse dame die altijd bij jou in de bus zit, of die stoere vuilnisman? Kortom, iemand waarvan je geen idee hebt waar hij of zij woont of waar je diegene verder zou kunnen tegenkomen? Wacht dan niet tot Valentijnsdag! Want serieus, als jij denkt dat het wel eens de ware zou kunnen zijn, dan ga je toch geen 4 maanden wachten tot die ene commerciële nepfeestdag om
  Valentijn sticker
  je kans te grijpen? Die grijp je meteen! Een klein praatje, lachje of blik is vaak alles dat nodig is. Geeft diegene geen sjoege? Fuck them! Op naar de volgende, maar ook daar kun je dan beter met Pasen achter komen, dan op Valentijnsdag. Is toch een ego dingetje he.
 • Niet op zoek naar de liefde, maar geen zin om de nacht alleen door te brengen op Valentijnsdag? Kun je ook maar beter meteen duidelijk maken. Stuur een van deze kaarten en er worden sowieso geen vreemde verwachtingen gewekt. Er wordt, als het goed is, wel iets anders gewekt en laat dat nou net de bedoeling zijn. Zij blij, jij blij.Valentijn grappig
 • Zeker zijn van liefde deze  Valentijnsdag? Stuur een portie liefde naar je (beste) vriendinnen. Zij zijn tenslotte toch diegene die je, na jouw mislukte Valentijnsdate, weer oplappen. Verdienen zij dus niet alle liefde bij voorbaat al?
  Lieve kaarten

 

 

En ik?  

Mocht je je afvragen wat ik ga doen? Ik vermoed dat ik, in mijn snuggle onesie, onder die deken, met een bak ijs, Netflix ga kijken…. Hoogstwaarschijnlijk mijn vent vervloekend, omdat ik wéér geen bloemen heb gekregen. Hoe jij jouw Valentijnsdag ook viert…. Of niet viert. Ik wens je alle liefde van de wereld en hoop dat je meer verwend wordt dan ik.

 

Liefs,

Bianca

Ps. Ben jij op zoek naar het liefste cadeautje of de mooiste kaart? Je vindt alles voor Valentijnsdag hier.

Bianca Maas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.