Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€495
Zie opties
€895

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

14 dagen

Je hebt na annulering 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het retour sturen worden niet vergoed. Wij raden je aan gebruik te maken van de verzendoptie met track and trace, zodat er geen onduidelijkheid kan bestaan over het wel of niet aankomen van het pakket. 

Herroepingsrecht

Indien je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat aan ons terug gestuurd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@bihappycreations.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product bij ons in goede staat weer retour ontvangen is.

Beschadigd

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/ proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.