Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895

Retourneren

Het kan voorkomen dat je een bestelling terug wilt sturen. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

14 dagen

Je hebt na annulering 14 dagen de tijd om het aangeschafte product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten teruggestort. Alleen de kosten voor het retour sturen worden niet vergoed. Wij raden je aan gebruik te maken van de verzendoptie met track and trace, zodat er geen onduidelijkheid kan bestaan over het wel of niet aankomen van het pakket. 

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Beschadigd

Mocht het product of verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te bekijken/ proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.