Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895

Over mij

Ik ben Bianca Maas, creatief, vrolijk, bijdehand en een beetje leip.  Verzot op cadeautjes, stationary, inpakpapier en alles eromheen, maar nog het meest verzot op mijn 2 monsters. Dejan en Louis. Oh en natuurlijk ook op Flip, mijn man, op de meeste dagen dan… Dan heb ik nog een passie: ons jaren 30 huisje in Westzaan. Altijd bezig met herinrichten en mooie spulletjes  (en planten) verzamelen.

Bi Happy begon, zoals in veel gevallen, als hobby. Een paar leuke foto’s van cadeaus op mijn persoonlijke Insta pagina. Na wat aansporing werd dit een aparte Insta pagina en werd er meer en meer gepost. Ik kreeg steeds meer volgers en er was vraag naar mijn services. Die ben ik gaan aanbieden. Eerst alleen inpakken, maar al snel kwam er vraag naar complete cadeaus en mocht ik zelfs mijn eerste workshops geven.

En wat word ik er blij van. Van iedere bestelling en van iedere opdracht. Het is echt een feestje om zoveel moois neer te mogen zetten. Kijk maar eens naar de Ka-doosjes of de workshops of... laat je gewoon inspireren.