Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
En toen kwam ineens die email van Rituals

En toen kwam ineens die email van Rituals

HOE KOM JE DAAR NOU AAN??

Dat was de reactie die ik nu het meeste krijg. Want hoe krijg je, als eenmansbedrijf, met een schamele 1500 volgers, een opdracht van een gigantisch bedrijf als Rituals. Ik zou graag zeggen dat ik mezelf hier gemanifesteerd heb…. Maar nee, dit kwam echt als een totale verrassing.

Een lieve dame van Rituals was, voor een social mediacampagne, op zoek naar een creatieve vrouw, met een social media uitstraling passend bij het merk. Ze vond mij dus “gewoon” op Instagram. Deze dame stuurde mij een email, met een hele korte uitleg en een verzoek om een online meeting.

Die meeting vond plaats en het voelde meteen goed. Nee, ik had me nog nooit verdiept in origami, maar ik ben wel heel goed met papier, dus wat ze vroeg moest mij zeker lukken. Ik was dus al snel heel erg enthousiast en zei volmondig ja. 

Weken lang heb ik mij suf geoefend, dat origami is nog best een ding. Heb mezelf regelmatig vervloekt, was op van de zenuwen. Want wat als ik door de mand zou vallen, wat als ze daar zouden zien dat ik eigenlijk helemaal niet zo goed ben, dat ze het gefilmde materiaal helemaal niet konden gebruiken. Verder sloeg ik ook doodsangsten uit over de dag zelf. Wat als ik te laat kom, wat als ze heel naar zijn, als we totaal niet overweg zouden kunnen, wat als, wat als, wat als.... Tussendoor nog bellen met de styliste, over de materialen en welk papier het fijnst zou werken. Het was allemaal zo professioneel. Nog meer stress voor mij. 

Maar ik ging door en stapte begin november, nog steeds op van de zenuwen, het prachtige grachtenpand van Rituals in. Wat een prachtig gebouw, daar de hele dag te mogen zijn was al een feestje op zich. De dames van Rituals, de filmploeg, de styliste, ze waren allemaal zo fijn om mee te werken. Niets, maar echt helemaal niets, van waar ik bang voor was, kwam uit. De sfeer was gezellig, er werd gelachen en mijn zorgen of het vouwwerk wel in orde zou zijn, werden weggewuifd, het werd fantastisch. Het was een lange dag, niet alleen werden mijn vouw en knip kunsten vastgelegd, er werd mij gevraagd ook wat andere filmpjes op te nemen, als handmodel. Uiteindelijk was ik pas rond 20 uur thuis. Maar wat een heerlijke dag, ik kwam er zo zelfverzekerd uit. 

Maar toen begon het wachten. Want er zouden nog weken overheen gaan voor de eerste resultaten zichtbaar zouden zijn. De filmopnames moesten nog bewerkt worden, gemonteerd worden en voorzien van tekst. Dus mijn geduld werd op de proef gesteld. De onzekerheid sloop er weer in. Wat als ze bij het monteren toch bedacht hebben dat het beter kon, dat het niet goed genoeg was. Ik durfde dan ook niet veel te delen. Tot ik van de week de filmpjes en het publicatieschema in mijn mailbox ontving. Wat een opluchting en wat was het gaaf geworden! Voorzien van mijn favoriete kerstliedjes zo mooi gemonteerd. 

En nu, bijna een maand na de filmdag, staan de eerste filmpjes online. Wat gaaf om mezelf te spotten op TikTok, Pinterest en Insta. De nieuwsbrief van Rituals te ontvangen daar mijn handen in terug te zien, met de ster die ik wel 1000 x opnieuw heb gevouwen. En dan weten dat ik mezelf nog weken terug ga vinden overal en  nog gaver, dat Bi Happy Creations daarin getagd wordt. Mijn kleine Bi Happy, met haar 1500 volgers, getagd door zo een mooi bedrijf met maar liefst 900.000 volgers. 

Dus ja, al het stressen, het oefenen en de onzekerheid, het was het waard. En ja, ik snap als je nu denkt: Mens, doe normaal, het zijn alleen je handen. Geloof me, denk ik ook de helft van de tijd. Maar even.... het zijn wel MIJN handen.

En zij hebben MIJ gevonden. Zij vonden mij goed genoeg om op al hun socials, YouTube, nieuwsbrief, Pinterest en hun online magazine te plaatsen. Dus ja, ik snap je. Maar hoop dat jij ook snapt dat ik gewoon nog even doorga met genieten van dit hoogtepunt. Want ik vind dit dus fucking awesome!

Wil je alvast meer filmpjes bekijken? Je vindt een groot deel al hier op Pinterest.  

Wil jij voor de Kerst ook leren inpakken als een pro en deze en meer technieken leren tijdens een supergezellige avond? Boek dan nu een van de Kerst inpakworkshops, in Zwaag of Westzaan. Je vindt de workshops hier

Zie ik jou snel? 

Liefs, 

Bianca 

 

 

Bianca Maas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.