Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Klein maar fijn

Klein maar fijn

Het grote “shopseizoen” is weer begonnen. Sinterklaas is in het land, de eerste schoenen zijn gezet en de kerstpapiertjes vliegen je om de oren. HEERLIJK! Want wat is het een feestje, de intocht, het schoentje zetten, stuiterballen van kinderen die nog net even harder stuiteren dan normaal, de lichtjes, de kerstbomen, advent kalenders en natuurlijk al dat eten!!! Love it. Ok, eerlijk? Love het eten, love de lichtjes, love misschien iets minder het gestuiter. Want hier gaan ze zo’n beetje door het dak. Maar dat compenseer ik graag met extra papiertjes, extra cadeautjes (voor mezelf, om me te troosten) en vooral extra pepernoten (zeezout karamel, al ongeveer 3 kg).

Shop small

Mijn absoluut favoriete deel van deze maanden? Helemaal losgaan met het inpakken van de cadeautjes. Maar op nummer 2 toch wel het uitzoeken van die cadeautjes. Zo leuk om al die (online) winkels af te struinen naar hét perfecte cadeau voor die ene persoon. Waar ik die cadeaus het liefst koop? Bij kleine (online) winkels. Winkeltjes die ik bijvoorbeeld op Instagram volg en waarvan ik weet dat er iemand met hart en ziel in die zaak staat. Iemand die, net als ik, zo ongelooflijk blij wordt van iedere bestelling die binnenkomt en die dan ook met zoveel zorg en liefde inpakt en verstuurd. Want hoe fijn is het, om dat handgeschreven bedankkaartje te ontvangen in plaats van een standaard reclamefolder of alleen een kopie van de factuur. Maar er zijn zoveel meer voordelen.

 

De voordelen

Een paar voordelen van “klein winkelen” op een rijtje:

  • MEER! |Je krijgt nét dat beetje extra wanneer je klein shopt. Je artikel mooi verpakt, een extraatje bij je bestelling, dat handgeschreven kaartje. Zeg zelf, dan voelt zo’n bestelling toch al als een cadeautje?
  • HAPPY DANCE | Kleine bedrijven worden vaak gerund door één persoon. Een persoon die letterlijk een happy dance doet bij iedere bestelling die binnenkomt. Ik kan het weten, want ik doe ze ook! Met jouw aankoop breng je een ondernemer dus steeds dichter bij een droom.  
  • KLANT  IS KONING | Persoonlijke service staat bij kleine ondernemers vaak heel hoog in het vaandel. Waarom? Omdat we hopen dat je nog heeeeeel vaak bij ons terugkomt. Is er een probleem of zijn er speciale wensen? Dan zullen wij er alles aandoen om het op te lossen en aan jouw wensen te voldoen. En zeg zelf, het praat toch veel makkelijker met een echt persoon, dan met een robostem en 40 keuze opties?
  • ZOVEEL LEUKS | En last but not least, het assortiment! Wil jij geen 13 in een dozijn cadeau geven? Kijk dan eens verder dan die enorme ketens, die allemaal dezelfde enorme merken verkopen. Online winkelland staat vol met de meest prachtige, unieke cadeaus en artikelen.

 

Dat kan toch goedkoper? 

En nu denken veel mensen: Ja, leuk allemaal, maar Intertoys en Bol.com  zijn goedkoper. Ja, misschien vaker wel dan niet. Maar bestel jij een cadeau bij een grote speelgoedhandel, dan ontvang je het of zo, in een doos gepleurd. Of, als je het vinkje inpakken aan hebt gezet, een wanstaltig lelijk inpak papiertje, snel om het cadeau heen gejast, omdat de orderpickers daar eigenlijk helemaal geen tijd voor hebben. En de enige tijd dat er dan bij die grote speelgoedhandel iemand een dansje deed, was A: omdat er weer een paar ton aan zijn bonus is toegevoegd. B: omdat zijn dienst erop zat en hij eindelijk uit dat magazijn weg kan (even voor de duidelijkheid, heb het hier over 2 verschillende mensen 😉) Vervolgens kun jij je cadeau (opnieuw) inpakken en schenken, om erachter te komen dat iemand anders al precies hetzelfde cadeau in die zak heeft  gegooid. Of in ieder geval iets dat als twee druppels water lijkt op jouw cadeau. Jammer toch?

 

Afwisseling doet leven

En nee, ik zeg niet dat ik nooit bij de grote jongens koop. Ja ook  ik koop wel eens iets bij Bol.com. En ja, HEMA is ook bij mij favoriet. Maar wissel wat vaker af. Koop die worsten sokken bij de HEMA, maar combineer het dan eens met een kleinigheidje van dat winkeltje om de hoek en pak het in met cadeaupapier van die leuke webshop, waar je al die leuke posts van voorbij ziet schieten op Insta. Zoveel leuker dan wéér dat standaard cadeautje, in wéér dat standaard papiertje, hetzelfde papiertje waar alle andere hulp Sinten en Kerstmannen ook hun cadeau mee in hebben gepakt. Geloof me, wordt iedereen blijer van.

 

cadeautje van mij voor jou

Heb ik jou nog niet overtuigd van de voordelen van klein shoppen? Dan hier een extra schop onder je billetjes. Je ontvangt vanaf 25 november tot en met 23 december, bij iedere €15 die je besteedt in de webshop, een goodiebag. Hoe meer je besteedt, hoe groter de goodiebag. Dit is bovenop het leuke extraatje, dat ik sowieso bij alle bestellingen doe. 

Nee, ik kan met mijn kleine beetjes omzet geen enorme kortingsacties veroorloven, zoals Bol.com doet. Maar ik geef je dus wel dit kleine cadeautje, gewoon omdat ik je zo leuk vind en omdat het kerst is. Wat ik nog meer kan bieden?

Waarom bi happy? 

Voordelen wanneer je bij Bi Happy Creations besteld:

  • DANSJE | De leukste vreugdedansjes, welke ik dus echt niet op ga nemen en jij dus nooit te zien krijgt. Je zult me dus moeten geloven op mijn woord.
  • KADOOTJES |Leuke extraatjes bij je bestelling. En hoe groter de bestelling, hoe groter het extraatje!
  • BI HAPPY STIJL | Jouw bestelling wordt ALTIJD helemaal in Bi Happy stijl verpakt. Heb je voorkeuren voor thema? Zet het in de opmerkingen. Ik heb ruim 700 soorten inpakpapier, dus het perfecte papiertje zit er sowieso tussen.
  • JIJ VRAAGT IK DRAAI | Ik denk heel graag met je mee. Heb je vragen, speciale wensen, verzoekjes? App, bel, mail of DM en we kijken samen naar de mogelijkheden. En geloof mij, dat zijn er heel veel!
  • ANDERS DAN ANDERS | Een uniek assortiment. Kleine merken en de meest originele cadeaus, kaarten en inpaksets.
  • OOK IK LET OP DE KLEINTJES | Heel veel cadeaus onder de €10. Zo heb je voor een paar euro al de leukste schoencadeautjes.

Happy shopping and even happier giving!

Liefs,

Bianca

Bianca Maas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.