Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Er wordt bij ADHD dus vaak gedacht aan dat drukste jongetje in de klas. Snap ik, ik heb er een thuis. Dus ja, ik dacht aan datzelfde jongetje. Maar bij meisjes en vrouwen uit het zich dus heel anders. Dit is een reden dat er nu zoveel volwassen vrouwen de diagnose ADHD krijgen. De klachten die wij aandroegen bij de huisartsen, psychologen en andere hulpverleners, werden jarenlang weggeschoven onder andere stoornissen en ziektebeelden en werden als op zich staande problemen weggezet.
Lees verder
Alles voor de liefde...

Alles voor de liefde...

Waarom doen we het toch? Meedoen met die commerciële ellende? Is liefde zo niet ingewikkeld genoeg? En ok, wanneer je iets ontvangt is het leven fantastisch. Maar hoe vaak heb je niet vergeefs bij de brievenbus gelegen? Hoewel er nog veel onduidelijk is over de herkomst van deze romantische dag (ik zal je niet vervelen met een 3 kantjes tellende geschiedenisles, google maar gewoon 😉) is een ding wel bewezen, er worden al honderden jaren anonieme kaartjes en bloemetjes gestuurd naar onwetende ontvangers. 

Lees verder
En toen kwam ineens die email van Rituals

En toen kwam ineens die email van Rituals

Dat was de reactie die ik nu het meeste krijg. Want hoe krijg je, als eenmansbedrijf, met een schamele 1500 volgers, een opdracht van een gigantisch bedrijf als Rituals. Ik zou graag zeggen dat ik mezelf hier gemanifesteerd heb…. Maar nee, dit kwam echt als een totale verrassing....
Lees verder
In het zonnetje - Kaartstudio

In het zonnetje - Kaartstudio

De eerste zonnestralen zijn voor Willianne van Kaartstudio

Vanaf de eerste keer dat haar cadeaupapier onder ogen kreeg was ik verliefd. Het waren de olifantjes met ballonnetjes. Ik had inmiddels al een behoorlijke collectie cadeaupapier opgebouwd, maar deze inpakvellen waren zo anders dan anders. Dat was het begin van een enorme Kaartstudio collectie. Natuurlijk werd dat meteen het eerste merk dat ik zou gaan verkopen in mijn webshop. Inmiddels verkoop ik niet alleen haar prachtige collecties, maar bleek ze ook nog eens een hele lieve vriendin. Meer weten over Willianne? Lees snel verder!

Lees verder
Klein maar fijn

Klein maar fijn

Het grote “shopseizoen” is weer begonnen. Sinterklaas is in het land, de eerste schoenen zijn gezet en de kerstpapiertjes vliegen je om de oren. HEERLIJK! Want wat is het een feestje, de intocht, het schoentje zetten, stuiterballen van kinderen die nog net even harder stuiteren dan normaal, de lichtjes, de kerstbomen, adventkalenders en natuurlijk al dat eten!!!
Lees verder
En toen was er ineens Bi Happy Creations….

En toen was er ineens Bi Happy Creations….

Ik begin bij het begin…. Ok misschien niet helemaal bij het begin, denk namelijk niet dat iemand blij wordt van bevallingsverhalen van mijn moeder. Dus we gaan er iets sneller doorheen.
Lees verder