Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
En toen was er ineens Bi Happy Creations….

En toen was er ineens Bi Happy Creations….

Ik begin bij het begin…. Ok misschien niet helemaal bij het begin, denk namelijk niet dat iemand blij wordt van bevallingsverhalen van mijn moeder. Dus we gaan er iets sneller doorheen. Ik ben Bianca, eigenaar van Bi Happy Creations. Ik ben 44 jaar oud en woon in een heerlijk jaren 30 huisje in Westzaan. Samen met mijn vent, Flip (Vladan voor de meer afstandelijke) en twee etters. Etter #1 Louis van 8 en etter #2 Dejan van bijna 4.

Mocht je nog niet bekend zijn met mijn Insta account, dan denk je nu misschien: waarom noem je het mooiste dat je ooit is overkomen: etters? Nou, dat zijn het ook. En geen zorgen, ik zeg dit niet alleen tegen jullie, maar ook tegen hun. Nee niet op een “straks leven lang getraumatiseerd” maniertje, maar op een “mama maakt maar een grapje” manier. En ja, ik krijg hem weleens terug….. heel vaak zelfs. Want… etters! Maar wel de leukste etters van de hele wereld, dat dan weer wel.

Maar goed, terug naar mijn verhaal. Al vanaf jongs af aan ben ik erg van “dingen mooi maken”.  Gek op tekenen, papier, mooie stofjes en decoreren. Ik had mijn toekomst dan ook al snel uitgedacht: ik werd mode styliste! Heb modevakschool afgemaakt en ben op mijn 19de begonnen als etaleuse bij Peek & Cloppenburg op de Dam. Klaar! Zou je denken….. Maar nee. Het ging kriebelen, ik wilde meer zien van de wereld dan alleen de binnenkant van een etalage. In de jaren erna heb ik op Mallorca gewerkt als entertainer. In een hotel gewerkt en heb ik 5 jaar, als guest service medewerker, op verschillende cruiseschepen in de Caribbean, Noord- en Midden America gewerkt (waarover ooit nog een apart blog, want WAT EEN TIJD!).  In het jaar dat ik 30 werd vond ik het wel welletjes. Zeven dagen in de week feesten en iedere dag naar heel veel gezeik luisteren gingen me opbreken….. hoewel, het gezeik eerder dan het gefeest. Ik heb dat jaar mijn (toen nog) Servische man aan boord leren kennen en ik wilde settelen. Weer terug in Nederland heb ik verschillende banen in de reisbranche en hotellerie gehad en uiteindelijk kwam ik terecht bij een bedrijf op Schiphol. Inmiddels werk ik daar al bijna 8 jaar, inmiddels al 3 jaar als roosterplanner.

Wat heeft dit te maken met Bi Happy Creations? Geen bal! Dus snel verder. Omdat ik al jaren een lichte obsessie heb voor alles dat van papier is gemaakt en dan met name inpakmaterialen, nam mijn nicht mij, twee jaar geleden, mee naar een workshop inpakken. De workshop zelf was al fantastisch, maar het magazijn waar het werd gehouden was voor mij als een soort walhalla. Ik had echt geen idee dat er, buiten de HEMA om, een hele wereld van inpakpapier, stickers, labels en linten bestond. De maanden erna ging ik (uiteraard) helemaal los! Ik bestelde me suf en had al snel een aanzienlijk collectie. Was er iemand jarig? Dan bestelde ik op zijn minst 5 rollen papier en bedacht daarna welke cadeaus daar mooi in zouden passen. De cadeaus postte ik op mijn persoonlijke Insta account. Tot ik na een paar maanden de suggestie kreeg om een apart Insta account te openen. En ja hoor, het werkte! Ik kreeg volgers en al snel kwamen de vragen: kun je voor mij ook iets inpakken? Verkoop je ook cadeaus? Toen ik het verzoek kreeg voor het geven van workshops op een school en tegelijkertijd mijn vriendin vroeg of ik voor haar werk de kerstcadeaus onder de enorme boom wilde inpakken, ging het ineens in sneltrein vaart. Voor ik het wist had ik een KVK en was ik ondernemer. Weer een paar maanden later, stond ook mijn website online.

En toen? Nou toen leefde ze nog lang en gelukkig. En dat is ook echt wel het plan…. Maar in dat lange leven heb ik ook nog heel veel plannen. En ja, die plannen bestaan onder meer uit: etters in het gareel houden en opvoeden tot lieve (wuhahahah good luck), zelfstandige mannen, pensioengerechtigde leeftijd halen zonder al te veel kleerscheuren, scheiding of gezondheidsproblemen. Maar ook: Bi Happy laten groeien tot een goedlopend bedrijf, liefst met een klein fysiek winkeltje erbij, waar ik tot aan die pensioenleeftijd met veel plezier kan inkopen, verkopen, inpakken en workshops kan geven. Gaat dat lukken? Geen idee, maar ik ga ervoor. Het begin is er. De eerste vaste klanten zijn een feit en langzaam maar zeker wordt mijn website een heus cadeautjes warenhuis. Heerlijk!

In mijn blogs zal ik jullie een inkijkje geven achter de schermen van Bi Happy, ik deel inpak en cadeau tips, en vertel alles over mijn hectische leven en  mijn manier van moeder zijn. Ik laat de tips over aan mensen die het wel lukt, ik hou het dus bij hilariteit en WTF momenten.

Geen blog meer missen? Schrijf je in voor de Bi Happy News Flash! Nee ik ga je niet dagelijks begraven onder irritante reclame mails. Maar je ontvangt wél alle acties en kortingen als eerst, je krijgt als eerste bericht wanneer er een nieuw blog online staat, geniet van speciale Bi Happy Flashmember kortingen en acties én ontvang maar liefst 15% korting op je eerstvolgende bestelling.  Of dat nog niet genoeg is, ontvangt iedere 10de inschrijver een kortingsvoucher ter waarde van €10*. Genoeg redenen zou ik zeggen.

Inschrijven? Klik hier

* Kortingsvoucher in te leveren bij bestellingen boven €20 (excl. verzendkosten)

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.