Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Handige tips van mij voor jou....

De één noemt het commerciële ellende, de ander gaat in diepe depressie wanneer er, voor de zoveelste keer, geen bloemetje afkon bij zijn of haar grote liefde. Er zijn mannen die er helemaal in mee gaan en volledig los gaan met de rozenblaadjes en massage olies en er zijn mannen die niet eens weten dat het überhaupt Valentijnsdag is. En dan zijn er de dames die zich, voor de gelegenheid, in een knalrood kanten gewaad hijsen én de dames die in hun snuggle onesie met een bak ijs onder een dekentje verdwijnen. Kortom, Valentijnsdag bestaat, maar niet iedereen is daar even enthousiast over.

Lees verder
Alles voor de liefde...

Alles voor de liefde...

Waarom doen we het toch? Meedoen met die commerciële ellende? Is liefde zo niet ingewikkeld genoeg? En ok, wanneer je iets ontvangt is het leven fantastisch. Maar hoe vaak heb je niet vergeefs bij de brievenbus gelegen? Hoewel er nog veel onduidelijk is over de herkomst van deze romantische dag (ik zal je niet vervelen met een 3 kantjes tellende geschiedenisles, google maar gewoon 😉) is een ding wel bewezen, er worden al honderden jaren anonieme kaartjes en bloemetjes gestuurd naar onwetende ontvangers. 

Lees verder
5 Redenen om voor altijd single te blijven*

5 Redenen om voor altijd single te blijven*

Word jij er ook niet moe van? Dat Valentijnsgeleuter? Dat zoetsappige geklets over rozen, gedichten, chocola (ok, nee chocola is leven) en kaarten. Zo leuk is de liefde vaak niet hoor. 
Lees verder