Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Er wordt bij ADHD dus vaak gedacht aan dat drukste jongetje in de klas. Snap ik, ik heb er een thuis. Dus ja, ik dacht aan datzelfde jongetje. Maar bij meisjes en vrouwen uit het zich dus heel anders. Dit is een reden dat er nu zoveel volwassen vrouwen de diagnose ADHD krijgen. De klachten die wij aandroegen bij de huisartsen, psychologen en andere hulpverleners, werden jarenlang weggeschoven onder andere stoornissen en ziektebeelden en werden als op zich staande problemen weggezet.
Lees verder
Goede voornemens, toch?

Goede voornemens, toch?

Waarom doen we dat toch? Die goede voornemens? Als je iets wilt of juist niet wilt, waarom pakken we dat dan niet meteen aan. En met meteen bedoel ik, vandaag of morgen, in plaats van 1 januari 2026. Want het leven is toch veel te kort om die weken te verspillen?
Lees verder
Lang zal ik leven

Lang zal ik leven

Heb jij dat ook? Hoe ouder je wordt, hoe minder jarig je voelt op je verjaardag? Bij mij begon dat ergens rond mijn 25ste en die daling heeft zich gestaag doorgezet. Jammer eigenlijk, als je erover nadenkt. Want iedere reden tot een feestje zou er toch een moeten zijn. 
Lees verder