Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895
Lang zal ik leven

Lang zal ik leven

Heb jij dat ook? Hoe ouder je wordt, hoe minder jarig je voelt op je verjaardag? Bij mij begon dat ergens rond mijn 25ste en die daling heeft zich gestaag doorgezet. Jammer eigenlijk, als je erover nadenkt. Want iedere reden tot een feestje zou er toch een moeten zijn. Maar ik heb dus al jaren mijn verjaardag niet echt gevierd. Zelfs niet toen ik de grote 4.0. bereikte. Sterker nog, ik was toen 37 weken zwanger van mijn jongste en hoe minder mensen ik op een dag zag hoe beter. Ik voelde me een depressieve kruising tussen een nijlpaard en een bejaarde, dus dat feestje sloeg ik met alle liefde over.

Inmiddels sta ik dus op het punt om 44 te worden, hetgeen ik ga vieren met….. een werkdag. Natuurlijk hoop ik die dag nog iets van een kaartje of bosje bloemen te ontvangen van mijn man en misschien wel een knutseltje of tekening van mijn kids. Maar gezien het feit dat ik voor moederdag van mijn vent een pak Pampers kreeg, mijn oudste een pesthekel heeft aan alles dat überhaupt crea genoemd kan worden en mijn jongste te jong is om te weten dat er iemand jarig is, moet ik die hoop denk ik maar snel laten varen.

Wat was het heerlijk vroeger, om als kind op je verjaardag naar beneden te komen en het hele huis versierd aan te treffen. En dan natuurlijk nog de cadeaus, het trakteren van het miljoenste zakje chips (wat waren we toch allemaal lekker origineel), de echte kaarten in de brievenbus (toch 1000x leuker dan een appje als je het mij vraagt) en natuurlijk je kinderfeestje.

Mijn vent vind dat ik het altijd overdrijf bij de verjaardagen van onze etters. Ik ben altijd weken bezig met het uitkiezen van de thema’s, de traktaties en uiteraard passend papier voor de zorgvuldig uitgekozen cadeaus. Maar hoe heerlijk is het, om je op zo’n dag, weer even helemaal kind te voelen. Want eerlijk? Ik geniet er net zoveel van als zij. We hebben al een indrukwekkend rijtje thema’s achter de rug hier, ik had party planner moeten worden. En Flip? Die kijkt het twee keer per jaar met lede ogen aan….. Soms zie ik hem denken: WTF is ze nou weer aan het doen. En eerlijk, toen ik vorig jaar, samen met mijn lieve nicht, om 23 uur ’s avonds aan het kutten was met een helium apparaat en ontplofte ballonnen, dacht ik precies hetzelfde.

Maar goed, dat doe je dus…. Voor je grootste kleinste liefdes. Maar dus niet voor jezelf…. En, tenzij je echt nog volop verliefd bent, ook niet voor je partner schijnt. Jammer wel…. Want verrast worden is zo leuk! Ik word nog steeds als een kind zo blij van een handgeschreven kaartje in de bus of een onverwacht kleinigheidje. Een paar jaar geleden kreeg ik van 2 leipe collega’s een t-shirt met erop het woord: zuurpruim. Een grapje, omdat ik Tino Martin verschrikkelijk vind (sorry als ik iemand nu heel erg beledig, maar ik vind het echt VRESELIJK!). Of toen Flip jaren geleden ons appartement helemaal had versierd (een dag te vroeg, maar dat mocht de pret niet drukken). Op die momenten voel ik me wel echt jarig, alsof ik weer 10 werd. Het zit hem in het verassingseffect. Tuurlijk, ik ben altijd superblij met alle ontvangen cadeaus. Maar de meest onverwachte zijn toch het leukst en hetgeen waar ik nog het langst van nageniet.

En ik denk dus dat ik daarin niet de enige ben. Geef jij graag geld of een giftcard cadeau? Snap ik helemaal. Het is makkelijk en de meeste mensen worden er erg gelukkig van. Maar probeer het eens op een originele manier te verpakken. Zo kun je een bioscoopbon in een popcorn doosje stoppen met, een zakje M&M's, een klein blikje cola en een leuk kaartje erbij is het toch een bijzonder cadeautje. Ook geld kun je op een miljoen originelere manieren cadeau geven, dan in een envelop. Hulp, ideeën of materialen nodig? Stuur me een berichtje, ik help je graag op weg. Hieronder alvast wat cadeau inspiratie. Al deze creaties bevatten een giftcard of geld. 

 

Woont de jarige wat verder weg en stuur je meestal alleen een kaart? Tuurlijk een kaart is al geweldig om te ontvangen. De shop staat vol met de leukste en meest originele verjaardagskaarten. Maar verrassen doe je pas echt met een verjaardagskadoosje. Dit kan al vanaf €9,95 (excl. verzendkosten). Wat is een verjaardagskadoosje? Simpel: een feestje in een doosje! Er zijn verschillende soorten en maten en wanneer je iets anders zoekt dan de standaard kadoosjes, stel ik met liefde een kadoosje op maat voor je samen. Alle cadeautjes in het kadoosje worden prachtig en geheel in Bi Happy stijl ingepakt en worden in een feestelijk versierd brievenbusdoosje verzonden. Een echt feestje op de deurmat dus. Uiteraard kun je de kadoosjes ook naar jezelf laten sturen, zodat je ze persoonlijk kunt schenken, zo is het ook een perfect cadeau voor je dierbaren die gewoon bij jou om de hoek wonen. 

 

Ik ga nu alvast even een fles wijn opentrekken en een taart naar binnen werken. Je moet tenslotte zelf de ballonnen des levens ophangen. Proost op de volgende 44 jaar!

 

Bianca Maas

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.