Left Shop nog even verder
Besteloverzicht

Je mandje is leeg :(

Wat je ook vast leuk vindt
€595 €895

Wij gaan vakantie vieren!

Van 24 juli tot en met 11 augustus genieten wij van een welverdiende vakantie. De webshop blijft open, maar bestellingen worden pas na 11 augustus weer verzonden.

Liefs, Bianca

Bi Happy Creations

Making people happy

...one gift(wrap) at the time!

Krijgen is leuk, geven nog leuker!

Zeker als je de cadeaus compleet in stijl kunt afleveren of verzenden. Daar helpt Bi Happy Creations je graag bij. Van unieke inpaksets tot workshops om de fijne kneepjes te leren, de leukste kadootjes en ka-doosjes tot volledige inpakservice... Hier vind je alles om het geven leuker én makkelijker te maken! Heb je vragen? Stel ze gerust, ik help je graag verder! 🧡

Liefs, Bianca 🧡

Bedrijf, groep, school of vereniging?

Bi Happy Creations

helpt jouw bedrijf, school, vereniging of winkel heel graag met alles op het gebied van inpakken.

Inpakworkshops voor

Detailhandel en Bedrijven

Inpakworkshops voor

Scholen en onderwijsinstellingen

Overige services

Er is zoveel mogelijk!

Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Een bedrijf runnen mét ADHD.... Dom idee of niet?

Er wordt bij ADHD dus vaak gedacht aan dat drukste jongetje in de klas. Snap ik, ik heb er een thuis. Dus ja, ik dacht aan datzelfde jongetje. Maar bij meisjes en vrouwen uit het zich dus heel anders. Dit is een reden dat er nu zoveel volwassen vrouwen de diagnose ADHD krijgen. De klachten die wij aandroegen bij de huisartsen, psychologen en andere hulpverleners, werden jarenlang weggeschoven onder andere stoornissen en ziektebeelden en werden als op zich staande problemen weggezet.
Lees verder
Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Valentijnsdag Do’s & Don’ts

Handige tips van mij voor jou....

De één noemt het commerciële ellende, de ander gaat in diepe depressie wanneer er, voor de zoveelste keer, geen bloemetje afkon bij zijn of haar grote liefde. Er zijn mannen die er helemaal in mee gaan en volledig los gaan met de rozenblaadjes en massage olies en er zijn mannen die niet eens weten dat het überhaupt Valentijnsdag is. En dan zijn er de dames die zich, voor de gelegenheid, in een knalrood kanten gewaad hijsen én de dames die in hun snuggle onesie met een bak ijs onder een dekentje verdwijnen. Kortom, Valentijnsdag bestaat, maar niet iedereen is daar even enthousiast over.

Lees verder
Alles voor de liefde...

Alles voor de liefde...

Waarom doen we het toch? Meedoen met die commerciële ellende? Is liefde zo niet ingewikkeld genoeg? En ok, wanneer je iets ontvangt is het leven fantastisch. Maar hoe vaak heb je niet vergeefs bij de brievenbus gelegen? Hoewel er nog veel onduidelijk is over de herkomst van deze romantische dag (ik zal je niet vervelen met een 3 kantjes tellende geschiedenisles, google maar gewoon 😉) is een ding wel bewezen, er worden al honderden jaren anonieme kaartjes en bloemetjes gestuurd naar onwetende ontvangers. 

Lees verder