Left Continue shopping
Your Order

You have no items in your cart

Whatever you probably like
€595 €895

Overige services

Personeelsgeschenken

Heb jij een bedrijf of run je een afdeling en wil jij je medewerkers in het zonnetje zetten? Ik verzorg bedankjes, cadeautjes, kerstgeschenken en meer, op maat en altijd in Bi Happy stijl verpakt in iedere thema/ kleurencombinatie denkbaar, ook in de kleuren van jouw bedrijf. Zo kom je altijd leuk voor de dag. Ook voor kleinere budgetten is er veel mogelijk. 

 

Inpakservice

Heb je zelf cadeaus, giftcards, of pakketten ingekocht voor jouw personeel of als bedankje voor, bijvoorbeeld, jouw klanten? Wil je deze in de stijl van jouw bedrijf schenken of opsturen, maar heb je de tijd, de skills en/of de materialen hier niet voor? Ik verzorg het graag voor je. Samen kijken we naar de mogelijkheden, de materialen, kleuren en thema's en natuurlijk het budget. Na akkoord neem ik alle zorg uit handen. Ik pak het met zorg voor je in, schrijf of print, indien gewenst, een kaartje en zorg dat de pakketjes op plaats van bestemming aankomen.  

 

Etalage/ Display styling

De mooiste cadeaus onder de kerstboom in de lobby.Cadeaus in de etalage geheel in stijl van de winkel. Of een gehele display in stijl, met de prachtigste inpakcreaties. Het kan allemaal. Met een achtergrond in styling ben ik de aangewezen persoon om jouw (kerst) etalage of winkel display om te toveren in een stijlvol spektakel. 

 

Andere ideeën? 

Laat het me vooral weten! Ik denk graag met je mee. Er is zoveel mogelijk! 

 

Contact

Email info@bihappycreations.nl voor informatie en offertes. Liever even bellen? Ook dat kan. Je kunt me bereiken op 06-28996417.